www.tips-fb.com

Hip Hopper: Πώς να υιοθετήσεις το hip hop look των 90’s με τον πιο κοριτσίστικο τρόπο!


Baggy παντελόνια, crop tops, τζόκεϊ καπέλα: η μόδα της δεκαετίας του 1990 επιστρέφει δυναμικά για να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση!
Η μόδα κάνει κύκλους και οι τάσεις περασμένων δεκαετιών κάνουν δυναμικό comeback κάθε χρονιά!
Φέτος τα 90’s έχουν την τιμητική τους  και η γκαρνταρόμπα μας γεμίζει με χαλαρά κομμάτια και σούπερ σέξι τοπ, μεταμορφώνοντας κάθε μας εμφάνιση σε fashion statement.
Το hip-hop look γίνεται πιο θηλυκό από ποτέμε εκκεντρικά αξεσουάρ να κλέβουν την παράσταση σε κάθε σου outfit! Τόλμησε στα oversized χρυσά σκουλαρίκια, τα σούπερ χαλαρά παντελόνια, τα baseball καπέλα, και τα oversized t-shirts για να παραμείνεις   up to date και τη νέα σεζόν. 
Δες τι χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το hip hop look των 90’s:
#1 Υπερβολή!

Τα 90’s φημίζονται για την υπερβολή και την εκκεντρικότητά τους! Ένα μεταλλιζέ ή δερμάτινο τζάκετ, ένα t-shirt με τεράστιο logo,  θα σε μετατρέψουν στη βασίλισσα της σεζό

#2 Το τζην:
Το denim γίνεται όλο και πιο χαλαρό και φαρδύ, ενώ στο πάνω μέρος φρόντισε να αναδεικνύεται η θηλυκότητά σου επιλέγοντας ένα εφαρμοστό τοπ ή ένα super trendy crop top.

#3 Funky αξεσουάρ:
Βασική προϋπόθεση για να υιοθετήσεις την τάση: το baseball καπέλο σου, τα sneakers και εκκεντρικά αξεσουάρ όπως κοσμήματα αλλά και περίεργα τσαντάκια με έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια. 

#4 Η επιστροφή της σαλοπέτας:
Η τάση που λατρέψαμε! Η σαλοπέτα σε κάθε της εκδοχή γίνεται must και απογειώνει τις casual εμφανίσεις μας με τον πιο safe τρόπο.

#5 Wild you…
Για ένα πιο underground hip hop look επέλεξε αξεσουάρ όπως αλυσίδες, sneakers με τρουκς, κοσμήματα με νεκροκεφαλές και φθαρμένα τζην κομμάτια. 

#6 Το καπέλο…στραβά!
Πάρε παράδειγμα από το τοπ μόντελ Κάρα Ντελεβίν και απογείωσε το hip hop 90’s outfit με ένα τζόκεϊ καπέλο φορεμένο ανάποδα για να υιοθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο την τάση!






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS